Αθήνα

  • Αθήνα
    Γρ. Λαμπρακη 41, Νικαια
    210 4954009

Τήνος

  • Tήνος
    Ζανάκη Αλαβάνου 26, Χώρα
    22830 24886

Let Athens Move you!
Μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου και το λίκνο της δημοκρατίας. Μία πόλη άρρηκτα συνδεδεμένη με τις τέχνες και τη φιλοσοφία. Σήμερα, η Αθήνα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς και επαγγελματικούς προορισμούς. Ο ιερός βράχος της Ακρόπολης με τον ναό του Παρθενώνα είναι το λαμπρότερο δημιούργημα της αθηναϊκής δημοκρατίας αλλά αποτελεί και σύμβολο δημοκρατίας, το οποίο έχουν επισκεπτεί μέχρι σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο..  

Η μεγάλη έκταση της Αθήνας καθώς και τα πολλά διασκορπισμένα μέρη της που αξίζει κανείς να επισκεφθεί, καθιστούν αναγκαία τη χρήση αυτοκινήτου. Η Αθήνα μπορεί να αποτελέσει τη βάση σας για μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με αρχαία μνημεία και ονειρικές διαδρομές που θα σας καταπλήξουν. Μπορείτε λοιπόν, να οδηγήστε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Move Rentals και να τα ανακαλύψτετε! Εμπιστευτείτε τη Move Car Rentals και βρείτε το αυτοκίνητο που θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε την Αθήνα στο μέγιστο. Ό,τι τύπο αυτοκινήτου και αν επιθυμείτε, 4x4, πολυμορφικό, minibus, μεσαίου μεγέθους ή μικρό οικονομικό, εδώ θα το βρείτε σίγουρα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και… καλές διαδρομές και εξορμήσεις!

Let Tinos Move you!
Η Τήνος αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά Κυκλαδονήσια και βρίσκεται ανάμεσα στη Σύρο, την Άνδρο και τη Μύκονο, τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε με ένα από τα συχνά δρομολόγια πλοίων από το νησί. Είναι πασίγνωστη για την εκκλησία της Παναγίας της Μεγαλόχαρης, την εικόνα της οποίας επισκέπτονται να προσκυνήσουν χιλιάδες Χριστιανοί κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου.  

Βέβαια, αξίζει κανείς να επισκεφθεί την Τήνο και για να απολαύσει τα μαγευτικά της τοπία και αξιοθέατα. Η επονομαζόμενη Μούσα του Αιγαίου διαθέτει μία παραδοσιακή Κυκλαδίτικη ομορφιά, με ορεινά χωριά και παραδοσιακούς οικισμούς, τους περίφημους περιστεριώνες, καθώς και γραφικά ξωκλήσια. Η τοπική της κουζίνα συναρπάζει και τους πιο επιλεκτικούς ουρανίσκους, ενώ οι λάτρεις της τέχνης την εκτιμούν ιδιαίτερα λόγω της παγκοσμίως γνωστής μαρμαρογλυπτικής της. Για τους πιο τολμηρούς, το νησί είναι ιδανικό για trekking, hiking, mountain bike, bouldering ή surfing, ενώ οι εξερευνητές θα ενθουσιαστούν με τα γραφικά σοκάκια και τη μοναδική φύση του νησιού.