Καθώς η επίδραση της πανδημίας COVID-19 συνεχίζει να εξελίσσεται παγκοσμίως, η εταιρεία μας, δρώντας υπεύθυνα, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία των πελατών, των εργαζομένων και των προμηθευτών μας, πάντα σύμφωνα με την εκάστοτε σχετική νομοθεσία για την προστασία της δημόσιας υγείας.


Οι διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης των αυτοκινήτων μας ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Μετά από κάθε ενοικίαση, τα οχήματα καθαρίζονται και απολυμαίνονται ενδελεχώς, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού παραγωγής όζοντος.

Covid19
Στα σημεία εξυπηρέτησής μας γίνεται καθημερινή απολύμανση, ενώ τα ίδια είναι εξοπλισμένα με αντιβακτηριδιακά gel. Το προσωπικό της εταιρείας μας συμμορφώνεται πλήρως με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, κάνοντας χρήση μασκών και γαντιών σε κάθε επαφή με πελάτες και άλλους συνεργάτες.

Covid19
Με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου δίνεται στους πελάτες μας, εντελώς δωρεάν, ένα ειδικό safety travel kit, το οποίο περιλαμβάνει μάσκα, αντισηπτικό gel, αντισηπτικά μαντηλάκια, καθώς και έναν αναλυτικό οδηγό με κανόνες υγιεινής, συμβουλές προστασίας έναντι του ιού και τηλεφωνικούς αριθμούς έκτακτης ανάγκης.